Tong! 9 acties om orale seks te verbeteren

“Omhoog. Links. Boven. Onderstaand. Rechts “. Hij zal je niet vragen waar te bewegen, maar je kunt het mezelf vertellen.

2. Kijkend naar het compliment

Zeg: “Ik vind het leuk, wanneer je iets doet en dan kun je herhalen?”

3. Spreek nauwkeuriger

Mannen willen het proces controleren en tegelijkertijd aandacht krijgen. Meer accuraat zijn in de formulering – en alles zal blijken.

4. Een script maken

Je kunt praten over je wensen, zelfs voordat je ertoe verbindt, laat het een opmaat zijn voor de hoofdactie.

5. Aanraken

Als de woorden onhandig zijn om tot uitdrukking te komen, bevordert u het op het hoofd wanneer hij iets heel aangenaam doet

https://flyqueenwest.com/faqs/

.

6

. Beheren zijn tong

Brede taal en langwerpig geef volledig verschillende sensaties. Luister naar kamagra pillen hen, beoordeelde wat je meer leuk vindt en vraag om door te gaan in dezelfde ader.

7. Verplaats zijn hoofd

Voorzichtig zijn hoofd verplaatsen wanneer het op een handig punt is. Probeer het niet te draaien rond de as om de nek niet te beschadigen!

acht. Beheer bewegingen

Als hij je lichamen te volzly trekt, wacht dan totdat het op een geschikt punt blijkt te zijn en vraag om daar te blijven. Mannen houden ervan om tv-kanalen te schakelen en soms deze gewoonte over te dragen aan andere klassen.

9. Beweging

Iets knuffelen zijn hoofd heupen als hij iets aangenaams en vertel me dat je het leuk vindt. Hij zal denken dat hij zelf zo’n uitstekend punt heeft gevonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *