Mannelijke striptease hoe je je geliefden leren

Vraag je geliefd om striptease te dansen. Laat het een geïmproviseerde dansvloer in uw slaapkamer ontploffen. Technisch gezien is het gemakkelijk, maar emotioneel zeer gerechtvaardigd.

Met veel vertrouwen veronderstelt u dat u een set seksueel linnen hebt, wordt de intieme ontharing regelmatig gedaan, Aphrodisiacs zijn bestudeerd en getest. Wat de poses betreft, is uw kennis niet beperkt tot de zendeling. En dit alles voor hem! Is het geen tijd voor hem om een ​​vergeldingsbeweging te maken? We hebben net een stapsgewijze handleiding gemaakt voor de uitvoering van mannelijke striptease.

Verlaat het tijdschrift op een prominente plaats of als je relatie superdivaat is, vraag hem gewoon om een ​​paar seksuele pa te bestuderen.

VOORBEREIDING

We zijn echt heel blij dat je hebt besloten om striptease. Maar voordat u het nummer begint te repeteren, moet u een paar momenten overwegen. Ten eerste waarderen objectief uw fysieke vorm. Totdat het algemeen tevreden is, zal het nog steeds niet overbodig zijn om een ​​paar oefeningen op de pers te maken, op te trekken, te knijpen, in een woord, breng spieren in de toon. Ten tweede, pak het feest op. Maar vóór het aanbrengen van lotion of Keulen op het lichaam, verwijdert u overtollige vegetatie: sommige haar op de borst is heel gemakkelijk, maar er is nog steeds een wollen en de buik.

Kies nu muziek voor striptease en. Kleren eronder. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om de striptease aan de muziek van het land te tonen, is het gewoon niet te doen zonder Kozakken en een cowboyhoed. Hoewel het nog steeds beter is om een ​​meer bekend klassiek kostuum te kiezen.

Voordat je naar de “scène” gaat, snijd

je verschillende keren in de voorkant van de spiegel. Zorg ervoor dat de cirkelvormige bewegingen van de billen en de passages niet veroorzaken dat uw hysterische gelachaanvallen.

Eindelijk het belangrijkste – ontspannen! Je bent niet in internationale wedstrijden die vechten voor de titel “Beste Stripter of the World” en niet de deelnemer aan tv-programma’s “Dansen met de sterren”. Je doet het alleen voor je favoriet, haar glimlachen en goed humeur, en. Mogelijke warme voortzetting van de avond. De kans dat moed en inspanning worden beloond, erg groot.

Van woorden tot zaken

Om je taak te vergemakkelijken, hebben we ervoor gekozen voor striptease de Ricky Shershe Bangs Ricky Song en stapte eruit. kopen kamagra Je kunt een elegant pak, shirt en stropdas dragen. Laarzen en sokken hoeven niet te dragen, ze interfereren alleen met het proces. Ja, en blote voeten jongens, zoals je weet, heel aantrekkelijk. Je hebt een keuze aan linnen, maar het is gemakkelijk – je kunt het hoofd krijgen. Alleen jij weet wat je je favoriet kunt verrassen – zwarte boksers of thongs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *